tisdag 18 oktober 2016

Freuds penis och plugg!

Jag saknar inte tiden då jag studerade. Jo, det vackra biblioteket och de mysiga kaffetanterna i kafeterian saknar jag förstås samt en drös med underbara original som jag träffade på såväl komvux som universitetet men annars nej. Det var ett bra val att försöka (och lära sig en hel del på vägen) men ett ännu bättre val att säga; nej det här var inte för mig, tack och adjö!

När jag läser gamla blogginlägg om mitt studerande handlar det mest om ångest och hur jag helt plötsligt kunde få svårt att andas. Jag vet att en del väljer att kämpa sig genom ångesten och komma ut starkare på andra sidan men jag ville inte ta den kampen, det var inte värt det!

En av sakerna jag dock kan sakna är deadline. Jag hade superångest innan deadline men jag fick i alla fall något gjort. Att själv sätta en deadline för min bok ger mig inte samma press eftersom jag är en expert att förhandla mig själv till mer tid. Men jag ska bli klar, i år! Jag lovar!


Här; en bild från Instagram från studietiden. Undrar vilken kurs jag läste och undrar hur mycket av kursens tänkta mål som jag tog till mig? Och VEM sålde jag boken med mina fina marginaltexter till egentligen? Hoppas det var till någon med humor!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar